Ο κρουνός των θαυμάτων

-15%

Συγγραφέας: Μοναχή Ολυμπιάδα Ντίτορα
Εκδόσεις: Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Ημαθίας
Σελίδες: 288

Περιγραφή:

Η πολυγραφότατη οσιολογιωτάτη μοναχή Ολυμπιάδα, καθηγουμένη της Ι. Μονής Αγ. Αθανασίου Αγκαθιάς Ημαθίας προσφέρει στο φιλάγιο αναγνωστικό κοινό απλουστευμένα και εύπεπτα τα συναξάρια αγίων της Εκκλησίας μας. Η γραφίδα της γερόντισσας είναι απλή, ζωντανή, γλαφυρή και προβάλλει τους αγίους μας με τρόπο μοναδικό και κατανυκτικό.

Βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από τις βιβλιοθήκες μας.

Κάντε ένα δώρο σ' ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή χαρίστε το στον εαυτό σας για ψυχική ωφέλεια και γαλήνη.

Διαβάστε την αφηγηματική βιογραφία του Μεγάλου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας του θαυματουργού.

Κάποιος ανθρώπους τους επισκέπτεται ιδιαιτέρως ο Θεός με ασθένειες, με λυπηρά, όπως τον δίκαιο Ιώβ, είτε για να λάμψει η αρετή τους, είτε για να διαπαιδαγωγηθούν προς την αρετή. Είναι οι ευνοούμενες ομάδες από τον Θεό. Είναι οι ευπαθείς ομάδες για τους ανθρώπους. Όπως και να είναι, σ' αυτές τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, στους σύγχρονους Ιώβ, αφιερώνουμε το πόνημα "Ο Κρουνός των θαυμάτων".

Και τους προσκαλούμε να γνωρίσουν τον Μέγα Γρηγόριο τον θαυματουργό. Να τον κρατήσουν δυνατά από το χέρι. Να περπατήσουν μαζί του στην δοκιμασία. Να σηκώσουν και να υπομένουν μαζί την ασθένεια. Και αν κουραστούν, να του ζητήσουν το θαύμα. Θα τους το προσφέρει ο θαυματουργός. Θα τους λούσει στον κρουνό των θαυμάτων του.

11,90 € 14,00 €