Γάμος και οικογένεια

Συγγραφέας: Συλλογικό

Εκδόσεις: Αρχονταρίκι

Σελίδες: 304

Διαστάσεις: 14x21εκ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εποχή μας, εποχή πολλού θορύβου, καταφέρνει περισσότερο να απομονώνει τα πρόσωπα παρά να τα συνδέει. Ζούμε στον αιώνα της επικοινωνίας αλλά όχι της κοινωνίας. Η εικόνα της αγάπης, του έρωτα, του γάμου και της οικογένειας που σήμερα μας προσφέρεται, είναι απογοητευτική έως τραγική. Ολοι ζούμε σε μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα στην οποία ερωτηματικά μένουν αναπάντητα και μπροστά τους στεκόμαστε πολλές φορές αμήχανοι και σιωπηλοί.
Γιατί οι νέοι απορρίπτουν τον γάμο;
Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη αύξηση των διαζυγίων στα νεαρά ζευγάρια;

Αγωνιώδη ερωτήματα που προβληματίζουν...
Μετά την επιτυχή αποδοχή των αναγνωστών του Α Συλλογικού Τομου με τίτλο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ", οι εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, στην προσπάθεια να μη σβήσει η ελπίδα μέσα από τις καρδιές μας, κυκλοφορούν τώρα τον Β´ Συλλογικό Τομο με τίτλο "ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".
Πραγματικά νοιώθουμε ότι προσφέρουμε ένα βιβλίο που κάθε του σελίδα μπορεί να αποτελέσει μια μικρή αλλά ευλογημένη έκπληξη. Μια σύνθεση από φωτισμένες σκέψεις γύρω από μπερδεμένες έννοιες της εποχής μας όπως είναι ο γάμος και η οικογένεια!
Ευχή μας, μέσα από τον γάμο και την οικογένεια να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τον Παράδεισο που κρύβουμε στην καρδιά μας!

13,80 €